Voor elke toepassing een meerwaarde

Vastgoed & Immo

Steeds meer vastgoed makelaars kiezen ervoor om een virtuele rondleiding te laten maken van hun woningen of panden in plaats van een professionele fotoshoot. In vele gevallen is een kijkdag niet eens nodig! Meestal is een huis of bedrijfspand met een x360 Virtual Tour binnen de paar weken verkocht.

Hotel, Vakantiewoning, Bed & Breakfast

Laat uw bezoekers op voorhand virtueel rondwandelen door uw receptie, ontbijtzaal of zelfs de kamers. U kan elk type kamer laten opnemen zodat u deze virtueel kan tonen aan uw klanten, een absolute meerwaarde. Dit geeft een nieuwe dimensie aan het omgaan met de toekomstige klanten van uw B&B of hotel.

Restaurant & Café

Een sfeervol restaurant wordt soms langs de buitenzijde verkeerd ingeschat. Schep een gezellig kader en wij maken een virtual tour van uw restaurant op de ideale moment. De échte beleving zal nog steeds aan tafel plaatsvinden, maar kijkje binnenin kan de grote drempel wegnemen bij de juiste mensen. Wilt u echt helemaal gek gaan? Laat de mensen op voorhand hun favoriete tafel uitkiezen via een digitale rondleiding.

In no-time op Google Street View!

U kan indien gewenst uw bedrijf en de virtuele rondleiding laten toevoegen op Google Street View. Zo geeft u bezoekers van Google de mogelijkheid om rechtstreeks virtueel bij u binnen te wandelen.

Kinderopvang & Crèche

Geef ouders het kijkje binnenin dat ze nodig hebben. Het gebeurt vaak dat u een rondleiding moet geven op momenten waarop het nét iets minder goed uitkomt, of die dan toch niet zo nuttig bleek te zijn. U kan heel wat tijd uitsparen door een virtuele rondleiding te laten maken van uw kinderopvang of crèche.

Evenement Locaties & Feestzalen

Uitbaters van feestzalen evenement-locaties kunnen een virtual tour als handige tool gebruiken en heel wat tijd uitsparen. Denk maar aan de ontelbare rondleidingen of vragen die zichzelf beantwoorden na het nemen van de virtuele rondleiding.

Translate »